Alexandrion Group face donaţii în valoare de 50.000 USD pentru a sprijini victimele cutremurelor masive din Turcia și Siria

13 mart. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 21

Alexandrion Group face donații în valoare de 50.000 USD pentru sprijinirea victimele cutremurelor masive care au avut loc în Turcia și Siria, în luna februarie. Donațiile constau în bani și bunuri, precum corturi mari și pături, pentru a ajuta victimele care au rămas fără adăpost. Cutremurele au lăsat în urma lor pagube îngrozitoare, dificil de cuantificat în acest moment.

„Am fost șocat de amploarea acestei catastrofe, care afectează și țara mea natală – deja devastată de atâția ani de război – și de suferința, atât a poporului sirian, cât și a celui turc. Unii dintre acești oameni și-au pierdut viața, alții au pierdut membri ai familiei sau și-au pierdut prietenii și locuințele”, a spus Dr. Nawaf Salameh, președintele fondator al Grupului Alexandrion.

De-a lungul anilor, în fața unor astfel de tragedii, Alexandrion Group, prin intermediul Fundației Alexandrion și al altor companii din cadrul Grupului, precum Nawaf Salameh Family Office, a reacționat imediat pentru a sprijini victimele. Contribuția noastră la eforturile de ajutorare a celor afectați de cutremure, a fost dublată de eforturile partenerilor și prietenilor noștri, cărora le suntem recunoscători. În ciuda efectelor acestei calamități, putem vedea că, dincolo de pierderi, credința profundă și empania, extinse la nivel internațional, sunt uimitoare. Curajul oamenilor din întreaga lume care au reacționat primii și au mers în zonele afectate pentru a fi prezenți chiar la epicentru, este depășit doar de cel al localnicilor, care continuă să-i ajute pe cei afectați, fizic și spiritual, în circumstanțe atât de dificile.

În Siria, am luat legătura și continuăm să ne consultăm cu oficiali și diplomați din domeniul sănătății și securității din Guvernul României, care au lucrat cu perseverență pentru a obține ajutor acolo unde este necesar.

În ceea ce privește Turcia, Dr. Salameh a transmis: „Colaborăm cu organizații locale și prieteni care cunosc și fac parte într-adevăr din comunitățile afectate. Printre acestea se numără Fundația Turcă Maarif prin filiala sa din România și Biserica Ortodoxă Mersin. De asemenea, dorim să mulțumim rețelei Seyyit Hașim Hașimi Ehl-i Beyt pentru informațiile transmise cu privire la situația din zonele afectate. Ne rugăm ca Dumnezeu să aline suferința și să de putere victimelor și tuturor celor din Siria și Turcia”.

Alexandrion Group face donații în valoare de 50.000 USD pentru a sprijini victimele cutremurelor masive din Turcia și Siria was last modified: martie 13th, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.