ALEGERILE CSM Ediția 1 – Candidații din partea judecătoriilor

1448       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

ALEGERILE CSM. Ediția 1 – Candidații din partea judecătoriilor 📅 26 mai 2022 ALEGERILE CSM. Ediția 1 – Candidații din partea judecătoriilor

Data 26 mai 2022
Locația Online


Odată la 6 ani, judecătorii își aleg reprezentanții în cel mai important for de decizie: Consiliul Superior al Magistraturii. Următoarele alegeri urmează să ai aibă loc în luna iunie 2022. Pentru că de acest for depind nu doar independența și cariera magistraților, ci însăși funcționarea întregului sistem de justiție, Editura Universul Juridic împreună cu domnul jud. dr. Ioan Ilieș Neamț au decis să faciliteze o cât mai bună cunoaștere a candidaților de către alegători, și nu numai, prin intermediul unei serii de dezbateri, în cadrul cărora să fie discutată viziunea acestora asupra problemelor esențiale cu care se confruntă sistemul și să fie prezentate principalele obiective asumate.

Speakeri invitați:

  • Jud. Roxana Dan
  • Jud. Ancuța Blănariu
  • Jud. Alin Vasile Ene

Moderator: Jud. dr. Ioan Ilieș Neamț


PARTENERI:

Alpha Bank

INDACO

Tudor. Personal Tailor


ACCESUL ESTE LIBER, FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE.


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:


0733.674.555

[email protected]


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

ALEGERILE CSM. Ediția 1 – Candidații din partea judecătoriilor was last modified: mai 27th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter