Al V-lea Congres al profesiei de auditor financiar din România

6 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 455

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Camera Auditorilor Financiari din România anunță faptul că au început înscrierile la lucrările celui de-al V-lea Congres al profesiei de auditor financiar din România, care va avea loc în data de 3 noiembrie 2017.

Congresul are ca temă „Profesia de auditor financiar – experiențe, exigențe și provocări actuale”. Lucrările se vor desfășura la Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei 63-81, București.

Pentru agenda evenimentului și înscrierea la lucrările Congresului, puteți accesa website-ul Congresului.

Sursa Informației

Vezi și Alegerea Consiliului și a Comisiei Camerei Auditorilor Financiari din România

Al V-lea Congres al profesiei de auditor financiar din România was last modified: octombrie 6th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter