Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Baroului Neamţ şi ai Casei de Asigurări a Avocaţilor, Filiala Neamţ

633       0
1 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 51 vot, medie: 3,00 din 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Vineri, 11 martie, începând cu orele 16.00

Sala de Conferințe a Hotelului Roman Plaza

Consiliul Baroului Neamț, Editura Universul Juridic

Vineri, 11 martie, la Sala de Conferințe a Hotelului Roman Plaza va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Baroului Neamț și ai Casei de Asigurări a Avocaților, Filiala Neamț, începând cu orele 16.00.

Ca în fiecare an, domnul avocat dr. Ioan Chelaru, în calitate de Decan al Baroului Neamț dorește să pună în lumina reflectoarelor eforturile privind permanenta dezvoltare profesională și păstrarea înaltelor standarde de etică în activitatea pe care o desfășoară avocații care sunt membri ai Baroului.

În cadrul evenimentului de anul acesta, Consiliul Baroului Neamț împreună cu Editura Universul Juridic organizează, în aceeași locație, un stand de carte juridică destinat prezentării ultimelor apariții în domeniile care i-ar putea interesa pe participanți.

De asemenea, membrii Baroului Neamț și ai Casei de Asigurări a Avocaților, Filiala Neamț vor participa la ședința anuală a Adunării Generale, care are pe ordinea de zi următoarele puncte: raportul privind activitatea Consiliului Baroului Neamț și, respectiv, a Consiliului Filialei Neamț a CAA în anul 2015, situația financiară a Baroului Neamt și a CAA Filiala Neamț în anul 2015, proiectul de buget pentru anul 2016, descărcarea de gestiune a Consiliului Baroului Neamț și a Consiliului Filialei Neamț a CAA pentru anul 2015, aprobarea proiectului de buget al Baroului Neamț și al Filialei Neamț a CAA pentru anul 2016, alegerea delegaților Baroului Neamț la Congresul Avocaților din luna martie 2016.

Așa cum ne-am obișnuit, Adunarea Generală se va încheia într-o atmosferă relaxată, de colegialitate și prietenie, în cadrul evenimentului Balul Avocaților”, începând cu orele 19.00.

 

Av. Ghiță Popescu

Purtător de cuvânt

BAROUL NEAMȚ

Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Baroului Neamț și ai Casei de Asigurări a Avocaților, Filiala Neamț was last modified: martie 10th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter