ADR. Workshop-ul „Digital Government Review of Romania”, primul pas pentru elaborarea ghidului măsurilor de digitalizare a sistemului public

10 mai 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 41

Autoritatea pentru Digitalizarea României a participat la workshop-ul „Digital Government Review of Romania”, realizat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), dedicat analizei stadiului guvernării digitale în România.

Astfel, cooperarea ADR cu OCDE vizează evoluția Guvernului României de la guvernarea electronică la guvernanța digitală, printr-un proces de transformare digitală bazat pe date.

În acest sens, ADR, împreună cu OCDE, va dezvolta un ghid de elaborare și implementare a proiectelor, care va include:

− analiza celor mai bune practici europene în domeniul managementului proiectelor IT pentru administrația publică;

− ghidul de instrumente și mecanisme pentru managementul proiectelor IT adaptate la administrația din România;

− eficientizarea mecanismelor de coordonare interministerială și de consultare cu toți actorii interesați de guvernarea digitală.

Sursa informației

🔔Vezi și ADR. Gradul de digitalizare a statului român se afla la 21%

ADR. Workshop-ul „Digital Government Review of Romania”, primul pas pentru elaborarea ghidului măsurilor de digitalizare a sistemului public was last modified: mai 10th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter