ADR. Consultare publică privind caietul de sarcini pentru transformarea digitală a administrației publice din România

13 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 100

Potrivit paginii oficiale (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a anunțat că a fost inițiată procedura de consultare publică pentru caietul de sarcini privind transformarea digitală a administrației publice din România.

Astfel, caietul de sarcini, în valoare de peste 30 de milioane de euro, detaliază procedura de realizare a unui acord-cadru și poate fi accesat aici.

Totodată, propunerile, sugestiile și recomandările reprezentanților companiilor IT din România pot fi transmise până vineri, 22 octombrie 2021, la adresa de e-mail: [email protected]

De asemenea, pentru realizarea obiectivelor specifice și pentru a permite accesul cât mai multor companii calificate la procedura de achizitie, ADR a împărțit acest acord-cadru în 11 loturi, fiecare lot reprezentând un segment din procesul de dezvoltare software, precum: analiză de business, analiză tehnică, dezvoltare software, blockchain, AI (Inteligența Artificială), VR/AR (Virtual Reality/Augmented Reality), Big data etc.

Nu în ultimul rând, în vederea realizării proiectelor propuse și care fac obiectul acestui acord-cadru, ADR își propune să selecteze un număr de 15 companii per lot, cu excepția lotului de Mentenanță software, unde vor fi selectate 5 companii per lot, în cadrul fiecărui lot, atribuirea urmând a se face în baza unor contracte subsecvente cu reluarea competiției.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultatele finale] ADR. Concurs pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală

ADR. Consultare publică privind caietul de sarcini pentru transformarea digitală a administrației publice din România was last modified: octombrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter