ADR. Consultare publică: Ghidul Solicitantului aferent Acțiunii 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor

15 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 86

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Autoritatea pentru Digitalizarea României (www.adr.gov.ro), prin Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale, și Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate, au lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului aferent Acțiunii 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, Obiectiv Specific OS 2.2 – Creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitatea economică.

Astfel, scopul constă în acordarea de sprijin financiar nerambursabil pentru digitalizarea microîntreprinderilor și a întreprinderilor mici și mijlocii din alte sectoare de activitate decât TIC, în vederea creșterii competitivității IMM-urilor și a dinamizării sectorului TIC.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

De asemenea, perioada de consultare publică este 9-19 octombrie 2020, iar observațiile și sugestiile pot fi transmise pe e-mail până la data de 19 octombrie 2020, ora 17:00, la adresa: [email protected].

Ghidul Solicitantului este postat pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale la secțiunea Consultare publică și pe site-ul Autorității de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Programul național de digitalizare a microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii a fost aprobat (H.G. nr. 677/2020)

ADR. Consultare publică: Ghidul Solicitantului aferent Acțiunii 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor was last modified: octombrie 15th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter