[UPDATE: Rezultate contestații/Rezultate finale] ADR. Concurs pentru ocuparea unor posturi de execuţie vacante de consilier în cadrul Serviciului Societatea Informațională

2 sept. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.356 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultate contestații/Rezultate finale

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat rezultatele contestațiilor la proba interviului și rezultatele finale obținute de candidații la concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 posturi de execuție vacante de consilier, în cadrul Serviciului Societatea Informațională, ce a avut loc în data de 26 august 2021.

Astfel, rezultatele contestațiilor la proba interviului pot fi vizualizate aici.

Totodată, rezultatele finale ale concursului sunt disponibile aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele obținute la proba interviului

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele la proba interviului obținute de candidații la concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 posturi de execuție vacante de consilier, în cadrul Serviciului Societatea Informațională, din data de 26 august 2021.

Astfel, tabelul cu rezultatele la proba interviului poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (30 august 2021, ora 12:00), ce se va depune la registratura Autorității pentru Digitalizarea României, în București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele obținute la proba scrisă

Conform site-ului oficial (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele la proba scrisă obținute de candidații la concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 posturi de execuție vacante de consilier, în cadrul Serviciului Societatea Informațională, din data de 26 august 2021.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Astfel, tabelul poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (26 august 2021, ora 11:15), ce se va depune la registratura Autorității pentru Digitalizarea României, în București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele selecției dosarelor

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele selecției dosarelor candidaților la concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 posturi de execuție vacante de consilier, în cadrul Serviciului Societatea Informațională, din data de 26 august 2021.

Astfel, tabelul poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (17 august 2021, ora 16:00), ce se va depune la registratura Autorității pentru Digitalizarea României, în București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Conform paginii oficiale (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) organizează un concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 posturi de execuție vacante de consilier, în cadrul Serviciului Societatea Informațională, în data de 26 august 2021 (proba scrisă).

Posturile scoase la concurs sunt următoarele:

1 post de consilier clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Societatea Informațională;

1 post de consilier clasa I, grad profesional principal – Serviciul Societatea Informațională.

Astfel, dosarele de concurs se vor depune în perioada 27.07.2021-16.08.2021, la sediul Autorității pentru Digitalizarea României, din București, și vor conține:

− Formularul de înscriere;

− Curriculum vitae, modelul comun european;

− Copia actului de identitate;

− Copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea  unor specializări și perfecționări;

− Copia carnetului de muncă și a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului/funcției sau pentru exercitarea profesiei;

− Copia adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;

− Cazierul judiciar;

− Declarația pe propria răspundere, prin completarea rubricii corespunzătoare din formularul de înscriere, sau adeverința care să ateste lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Concursul va avea loc la sediul ADR și va consta în:

Proba scrisă, în data de 26 august 2021, ora 10:00;

Interviu, pentru care data și ora vor fi comunicate ulterior, conform art. 56 alin. (1) din H.G. nr. 611/2008.

Pentru mai multe detalii privind bibliografia, condițiile generale și specifice de participare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ADR. Raportul Digitalizării aferent trimestrului doi al anului 2021

[UPDATE: Rezultate contestații/Rezultate finale] ADR. Concurs pentru ocuparea unor posturi de execuție vacante de consilier în cadrul Serviciului Societatea Informațională was last modified: septembrie 2nd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter