[UPDATE: Rezultate finale] ADR. Concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Economice, Achiziții Publice și Administrativ

20 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 221
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultate finale

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat rezultatele finale obținute în cadrul concursului pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante din cadrul Compartimentului administrativ, registratură și arhivă – Direcția economică, achiziții publice și administrativ, din data de 13 septembrie 2021.

Pentru a vizualiza rezultatele finale ale concursului, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultat proba scrisă

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat rezultatele obținute la proba scrisă a concursului pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante din cadrul Compartimentului administrativ, registratură și arhivă – Direcția economică, achiziții publice și administrativ, din data de 13 septembrie 2021.

Pentru a vizualiza rezultatele obținute la proba scrisă, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultat selecție dosare

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat rezultatele obținute la selecția dosarelor la concursul pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante din cadrul Compartimentului administrativ, registratură și arhivă – Direcția economică, achiziții publice și administrativ, din data de 13 septembrie 2021 (proba scrisă).

Pentru a vizualiza rezultatele obținute la selecția dosarelor, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Update: Erată

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat o erată la concursul pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Economice, Achiziții Publice și Administrativ, în data de 13 septembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, conform eratei publicate, se fac următoarele rectificări:

În loc de:

Condiții specifice de participare stabilite pe baza fișei postului pentru toate cele șase posturi de natură contractuală vacante:

– Nivelul studiilor: studii medii;

– Vechime în muncă necesară exercitării funcției contractuale – 1 an.”

Se va citi:

Condiții specifice de participare stabilite pe baza fișei postului pentru toate cele șase posturi de natură contractuală vacante:

– Nivelul studiilor: studii medii;

– Vechime în muncă necesară exercitării funcției contractuale – 5 ani.”

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Pe site-ul oficial (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Economice, Achiziții Publice și Administrativ, în data de 13 septembrie 2021 (proba scrisă).

Astfel, postul scos la concurs este următorul:

1 post de referent IA la Compartimentul Administrativ, Registratură și Arhivă.

Concursul va avea loc la sediul ADR și va consta în:

Proba scrisă, în data de 13 septembrie 2021, ora 10:00;

− Interviu, pentru care data și ora vor fi comunicate odată cu rezultatele la proba scrisă.

De asemenea, termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 1 septembrie 2021, ora 17:00, iar dosarul va cuprinde următoarele documente:

− Cerere de înscriere la concurs adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare;

− Copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz;

− Copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice;

− Copia carnetului de muncă, conformă cu originalul, sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor;

− Cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează;

− Adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate;

− Curriculum vitae;

− Alte documente relevante pentru desfășurarea concursului.

Pentru mai multe detalii privind condițiile generale și specifice de participare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ADR. Concurs pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală

[UPDATE: Rezultate finale] ADR. Concurs pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Economice, Achiziții Publice și Administrativ was last modified: septembrie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter