[UPDATE: Rezultatele finale] ADR. Concurs pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală

24 sept. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 295
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultatele finale

Potrivit paginii oficiale (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală.

Astfel, rezultatele finale pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele contestațiilor la proba interviului

Potrivit paginii oficiale (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat rezultatele contestațiilor la proba interviului din cadrul concursului pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală.

Astfel, rezultatele contestațiilor pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul probei interviului

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatul probei interviului din cadrul concursului pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală.

Astfel, tabelul poate fi vizualizat aici.

De asemenea, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (20 septembrie 2021, ora 11:30), ce se va depune la registratura Autorității pentru Digitalizarea României, în București.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul probei practice

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatul probei practice din cadrul concursului pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală.

Astfel, tabelul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatele selecției dosarelor

Pe pagina oficială (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) a publicat tabelul cuprinzând rezultatele selecției dosarelor candidaților la concursul pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală, ce va avea loc în data de 13 septembrie 2021 (proba practică).

Astfel, tabelul poate fi vizualizat aici.

Totodată, candidații nemulțumiti de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare (6 septembrie 2021, ora 17:00), ce se va depune la registratura ADR, în București.

Proba practică a concursului se va desfășura în data de 13 septembrie 2021, ora 10:00, la sediul ADR din București.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit paginii oficiale (www.adr.gov.ro), Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) organizează un concurs pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală, în data de 13 septembrie 2021 (proba practică).

Posturile scoase la concurs sunt următoarele:

1 post de consilier IA la Serviciul dezvoltare software;

1 post de analist, gradul II la Serviciul dezvoltare software;

1 post de programator debutant la Serviciul dezvoltare software;

1 post de inginer de sistem, gradul II la Serviciul infrasctructură;

2 posturi de inginer de sistem, gradul II la Compartimentul arhitectură interoperabilitate guvernamentală;

1 post de inginer de sistem, gradul I la Compartimentul arhitectură interoperabilitate guvernamentală.

Concursul va avea loc la sediul ADR și va consta în:

Proba practică, în data de 13 septembrie 2021, ora 10:00;

− Interviu, pentru care data și ora vor fi comunicate odată cu rezultatele la proba practică.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere este 1 septembrie 2021, ora 17:00, iar dosarul va cuprinde următoarele documente:

− Cerere de înscriere la concurs adresată conducătorului autorității sau instituției publice organizatoare;

− Copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz;

− Copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice;

− Copia carnetului de muncă, conformă cu originalul, sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor;

− Cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează;

− Adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate;

− Curriculum vitae;

− Alte documente relevante pentru desfășurarea concursului.

Pentru mai multe detalii privind bibliografia, condițiile generale și specifice de participare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și ADR. Concurs pentru ocuparea a șase funcții de execuție vacante în cadrul Direcției Suport Aplicații

[UPDATE: Rezultatele finale] ADR. Concurs pentru ocuparea a șapte funcții contractuale de execuție vacante în cadrul Direcției Transformare Digitală was last modified: septembrie 24th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter