[UPDATE: Tabelul actualizat al candidaților admiși] Admitere SNG 2021

30 iun. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
5.887 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 30 iunie 2021: Tabelul actualizat al candidaților admiși

Pe pagina oficială (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul actualizat al candidaților admiși în cadrul concursului de admitere din data de 23 mai 2021.

Tabelul actualizat poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 15 iunie 2021: Clasificarea candidaților dupa soluționarea contestațiilor la punctaj

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat clasificarea candidaților dupa soluționarea contestațiilor la punctaj în cadrul concursului de admitere din data de 23 mai 2021.

Rezultatele finale pot fi consultate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 7 iunie 2021: Rezultate

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat tabelul cu rezultatele concursului de admitere din data de 23 mai 2021.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Rezultatele pot fi consultate aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 25 mai 2021: Soluționarea contestațiilor la barem

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat procesele-verbale de soluționare a contestațiilor la baremul concursului de admitere din data de 23 mai 2021.

În esență, toate contestațiile la barem, la fiecare dintre cele trei materii (procedură civilă, procedură penală și organizare judiciară), au fost respinse ca neîntemeiate, baremul inițial fiind menținut.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 25 mai 2021: Proces-verbal de evidență a contestațiilor la barem

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat procesul-verbal de evidență a contestațiilor la baremul concursului de admitere din data de 23 mai 2021.

Atașăm, în continuare, procesul-verbal.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 23 mai 2021: Subiecte/Barem/Contestații la barem

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat subiectele, baremul, un anunț privind depunerea contestațiilor la barem, precum și un model al contestației la baremul concursului de admitere din data de 23 mai 2021.

Atașăm, în continuare, documentele:

Subiecte,

Barem,

Anunț privind depunerea contestațiilor la barem,

Model contestație la barem.

Baremul poate fi contestat în termen de 24 de ore de la afișare (23 mai 2021).

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 19 mai 2021: Tabel final/Desfășurare probă scrisă/Repartizarea candidaților

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat tabelul final privind rezultatul îndeplinirii condițiilor legale de înscriere la concursul de admitere din data de 23 mai 2021, un anunț privind desfășurarea probei scrise, dar și repartizarea pe săli a candidaților.

Astfel, concursul va avea loc în data de 23 mai 2021, la ora 10:00, iar accesul candidaților în săli este permis între orele 8-9:30.

Atașăm, în continuare, documentele:

Tabelul final privind rezultatul îndeplinirii condițiilor legale de înscriere;

Anunț privind desfășurarea probei scrise;

− Repartizarea pe săli a candidaților: Universitatea Româno-Americană, Universitatea Titu Maiorescu, corp M.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 12 mai 2021: Tabel privind rezultatul verificării condițiilor de înscriere la concurs

Potrivit paginii oficiale (www.grefieri.ro), Școala Națională de Grefieri a publicat tabelul privind rezultatul îndeplinirii condițiilor legale de înscriere la concursul de admitere din data de 23 mai 2021. 

Tabelul poate fi consultat aici, iar candidații au la dispoziție 48 de ore de la data publicării (12 mai 2021) pentru a formula contestații.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat organizarea, prin Școala Națională de Grefieri (SNG), a concursului de admitere la SNG, în data de 23 mai 2021, la București, pentru ocuparea unui număr de 120 de locuri de grefier cu studii superioare juridice.

Dintre cele 120 de locuri scoase la concurs, 100 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de grefier la instanțele judecătorești, iar 20 sunt alocate pentru ocuparea posturilor vacante de la parchete.

Se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții: au cetățenie română, domiciliul în România au capacitate deplină de exercițiu; nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal și se bucură de o bună reputație; cunosc limba română; sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcției și au studii superioare juridice.

Înscrierea candidaților la concurs se va face la tribunalele în a căror rază teritorială domiciliază, până la data de 12 aprilie 2021 inclusiv, conform calendarului de concurs.

Dosarul de înscriere va cuprinde cererea tipizată, la care se vor anexa următoarele documente prevăzute în Regulament, respectiv actul de identitate (copie), diploma de studii superioare (copie), certificatul de cazier judiciar (original), certificatul de cazier fiscal (original), curriculum vitae, două fotografii color 2/3 cm, adeverință medicală din care să rezulte aptitudinea candidatului de a exercita profesia de grefier, chitanța de achitare a taxei de înscriere la concurs.

Pentru înscrierea și participarea la concurs, candidații urmează să achite o taxă de 550 lei.

Informații suplimentare se pot obține verificând și restul documentelor puse la dispoziție de SNG:

Tematica și bibliografia pentru concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri;

Regulament privind organizarea și desfășurarea concursului de admitere la Școala Națională de Grefieri, aprobat prin Hotărârea nr. 173/22.03.2007.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesași sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Concurs pentru ocuparea unor posturi vacante de grefier (Curtea de Apel Galați)

[UPDATE: Tabelul actualizat al candidaților admiși] Admitere SNG 2021 was last modified: iunie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter