Cursuri de pregătire pentru examenul de admitere în profesia de notar stagiar organizate de Institutul Notarial Român

23 apr. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3297

Despre

  • Cursuri de pregătire
  • Data: 25 aprilie, ora 10:30
  • Locul: Centrul de Conferințe Auditorium Pallady
  • Taxa: 150 RON

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Institutul Notarial Român organizează cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar. Aceste cursuri vor începe sâmbătă, 25 aprilie 2015, la ora 10:30 și se desfășoară la sediul Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, din B-dul Theodor Pallady, nr. 40 G, București.

Cei care doresc să participe trebuie să plătească o taxă de 150 de RON pentru fiecare ședință, în contul bancar al Institutului Notarial Român. Pentru înscriere sunt necesare o cerere de înscriere, o copie a cărții de identitate și o copie a ordinului de plată. Aceste documente se vor transmite la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de fax: 031.437.98.20.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Pentru mai multe detalii consultați anunțul publicat pe site-ul Institutului Notarial Român (www.institutulnotarial.ro).

Cursuri de pregătire pentru examenul de admitere în profesia de notar stagiar organizate de Institutul Notarial Român was last modified: aprilie 23rd, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter