[Listele finale ale candidaților] Admitere Barou 2015: Validarea înscrierilor la examen. Depunerea actelor lipsă

11 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1904

Despre

  • Decizia Consiliului UNBR nr. 17/2015
  • Candidații cărora le lipsesc acte de la dosar
  • Au ca termen-limită pentru depunerea lor: 9 septembrie a.c., ora 15:00

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: UNBR a publicat Hotărârea Comisiei Naționale de Examen nr. 5/2015 ce conține tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul INPPA (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, precum și tabelele finale cuprinzând candidații respinși și retrași.

Consultați Hotărârea Comisiei Naționale de Examen UNBR nr. 5/2015 AICI.


Prin Decizia nr. 17/2015, Comisia Permanentă UNBR a validat înscrierea la examen a candidaților care au depus cereri de înscriere conform prevederilor Regulamentului–Cadru de examen. Tabelul centralizator al acestor candidați este cuprins la Anexa 1 a respectivei Decizii (punctele A și B).

Vizualizați tabelul centralizator aici.

Candidații cărora le lipsesc acte de la dosar au ca termen data de 9 septembrie a.c., ora 15:00 pentru depunerea actelor lipsă în vederea verificării condițiilor de înscriere la examen. Actele lipsă se vor depune la secretariatul baroului la care candidatul a depus cererea de înscriere la examen, care va înainta de îndată actele depuse către INPPA (central).

Tabelul centralizator al acestor candidați este cuprins la Anexa 2 a respectivei Decizii (punctele A și B). Situația definitivă a acestor candidați, împreună cu rezultatul verificării, va fi publicată la 10 septembrie 2015.

Tabelul final al candidaților la examenul de primire în profesia de avocat se va publica la 10 septembrie 2014.

Consultați sursa informațiilor, Decizia nr. 17/2015 publicată de UNBR (www.unbr.ro).

[Listele finale ale candidaților] Admitere Barou 2015: Validarea înscrierilor la examen. Depunerea actelor lipsă was last modified: septembrie 21st, 2015 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter