Administrația Fondului Cultural Național – Premiul pentru gestionarea eficientă

15 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 356

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cristian Pavel: Al doilea premiu al categoriei Instituții este acordat Administrației Fondului Cultural Național. Este un Premiu pentru gestionarea eficientă a Fondului Cultural Național. O invit pe dna Irina Cios, director al Administrației Fondului Cultural Național. Felicitări!

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

Irina Cios: Bună seara, mulțumesc foarte mult. A fost o surpriză foarte plăcută mesajul primit de la dumneavoastră. Noi, în afară de gestionarea fondului cultural, încercăm să susținem creatorii prin toate căile și la începutul anului, de Ziua Culturii Naționale, acordăm și noi niște premii. Și unul dintre premianți, la un moment dat ne-a spus: poate ar fi momentul să primiți și voi un premiu. Și iată că s-a întâmplat mai repede decât ne așteptam. Mulțumim mult, e un lucru foarte important pe care-l aduceți în atenție – drepturile de autor sunt important de făcut cunoscute, sunt prea puțin cunoscute, iar în ceea ce privește breslele creative, dacă zona de muzică, de cinematografie au o reglementare mai bine pusă la punct și mai corect urmărită, partea de arte vizuale este complet în bătaia vântului. Și, din păcate, uniunile de creatori nu au un demers susținut. Și poate ar fi interesant de făcut un parteneriat, pentru că din partea dumneavoastră există expertiza legală și s-ar putea crea o platformă din care să beneficieze tot mai mulți autori. Mulțumesc foarte mult și la următoarea ediție să schimbați sala, să fie neîncăpătoare!

Cristian Pavel: Vă mulțumim. Felicitări!

Cristian Pavel: … Carol I, palatul actual al Camerei de Comerț și Industrie de la București a găzduit în 1913 semnarea Păcii Balcanice. Este, cred, remarcabilă. Și, cu siguranță, în timp ea se va umple. Nu se va mări sala; se va mări numărul de participanți, cu siguranță. Trebuie să credem asta și cu siguranță se va întâmpla.

Administrația Fondului Cultural Național – Premiul pentru gestionarea eficientă was last modified: aprilie 15th, 2019 by Irina Cios
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Irina Cios

Irina Cios

Este director al Administrației Fondului Cultural Național.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter