Actualizarea numărului posturilor de notar public destinate judecătorilor de la ÎCCJ pentru anul 2017

7 mai 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 660
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În M. Of. nr. 380 din 3 mai 2018, a fost publicat Ordinul Ministerului Justiției nr. 1382/2018 privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru anul 2017.

Potrivit prevederilor acestui ordin, numărul de 2.598 posturi de notar public, din care 2.445 notari publici în funcție, 153 notari publici suspendați, se actualizează cu 3 posturi vacante destinate judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Astfel, posturile de notar public destinate judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție sunt prevăzute în anexele la ordin, întocmite pentru fiecare cameră a notarilor publici. De asemenea, ordinul cuprinde situația centralizată.

Conform precizărilor finale ale ordinului, Serviciul profesii juridice conexe și Uniunea Națională a Notarilor Publici vor duce la îndeplinire dispozițiile respectivului ordin, un exemplar al ordinului fiind comunicat Uniunii Naționale a Notarilor Publici.

Redăm în continuare conținutul integral al anexelor, astfel cum a fost publicat de către Uniunea Națională a Notarilor Publici.

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației

Actualizarea numărului posturilor de notar public destinate judecătorilor de la ÎCCJ pentru anul 2017 was last modified: mai 7th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter