Actualitatea „dezrobitului modern” în dreptul muncii și exemplul exploatării cadrelor sanitare din perspectiva gărzilor

9 oct. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 929
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Actualitatea „dezrobitului modern” în dreptul muncii și exemplul exploatării cadrelor sanitare din perspectiva gărzilor was last modified: octombrie 6th, 2017 by Ana Ștefănescu
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autori:

Ana Ştefănescu

Ana Ştefănescu

Este lect. univ. dr. la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, precum și expert în legislația muncii.
A mai scris:
Viorel Rotilă

Viorel Rotilă

Este jurist și conf. univ. dr. la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie din cadrul Universității „Dunărea de jos” din Galați.

Abonează-te la newsletter