Activitatea administrativă a Consiliului de Mediere în perioada ianuarie-septembrie 2017

29 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 547

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis un comunicat în data de 28 septembrie prin care a anunțat următoarele:

„Consiliul de Mediere este în măsură să vă prezinte o serie de informații și date statistice legate de fluxul activității administrative desfășurate în primele 9 luni ale anului în curs.

Conferintele Video Universul Juridic

Astfel, raportându-ne la anul 2016, în care numărul fluxului de documente înregistrate la registratura Consiliului de Mediere a fost de 5221, în primele 9 luni ale acestui an au fost înregistrate 3675 de documente.

În anul precedent s-a expediat un număr de 113 adrese/informări instituționale, iar în perioada în discuție, primele 9 luni ale anului în curs, a fost expediat un număr de 278 de adrese/informări instituționale.

În anul 2017, până în prezent, au fost promovate 174 de acțiuni judiciare vizând recuperarea taxelor profesionale datorate de unii mediatori. La acest moment, sunt în curs de a fi soluționate 131 de dosare, 26 de cauze au rămas fără obiect – datorită achitării debitelor restante înainte de primul termen de judecată și 17 au fost soluționate deja prin admiterea obligației de plată.

În anul 2017, până în prezent, s-au emis facturi în valoare de 3.165.183,21 lei – reprezentând taxe anuale datorate de mediatori, din această valoare fiind încasată suma de 742.619,97 lei (aprox. 25%).

Activitatea Consiliului de Mediere a fost susținută de un număr de 11 salariați, într-un program de lucru normal, aceasta fiind completată și prin activitatea depusă de membrii Consiliului de Mediere, astfel”.

Sursa informației

 

Activitatea administrativă a Consiliului de Mediere în perioada ianuarie-septembrie 2017 was last modified: septembrie 29th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter