Acțiunea oblică. Condiții de exercitare. Creditorul nu se poate substitui debitorului în administrarea patrimoniului său. Cazuri concrete

23 oct. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 962

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Acțiunea oblică. Condiții de exercitare. Creditorul nu se poate substitui debitorului în administrarea patrimoniului său. Cazuri concrete was last modified: octombrie 20th, 2017 by Mihăilă Cosmin-Răzvan
Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Mihăilă Cosmin-Răzvan

Mihăilă Cosmin-Răzvan

Este judecător la Curtea de Apel Galați și cadru didactic la Universitatea „Dunărea de Jos”, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter