Modificarea şi completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adopţiei, precum şi a altor acte normative, măsuri de implementare necesare aplicării Codului de procedură penală şi pentru implementarea altor acte normative (promulgate)

12 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 608
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dată promulgareAct normativ promulgat
8 aprilie 2016– Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adopției, precum și a altor acte normative
– Lege privind aprobarea O.U.G. nr. 3/2014 pentru luarea unor măsuri de implementare necesare aplicării Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală și pentru implementarea altor acte normative;
– Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 5/2014 privind unele măsuri pentru facilitarea schimbului transfrontalier de informații referitoare la încălcările normelor de circulație care afectează siguranță rutieră și pentru facilitarea executării sancțiunilor aplicate acestor încălcări
– Lege pentru aprobarea O.U.G. nr. 49/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene nerambursabile aferente politicii agricole comune, politicii comune de pescuit și politicii maritime integrate la nivelul Uniunii Europene, precum și a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru perioada de programare 2014 – 2020 și pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul garantării
–  Lege privind controlul asupra pericolelor de accident major în care sunt implicate substanțe periculoase

 

Campania Back to  Law School

Potrivit comunicatului de presă publicat pe site-ul Președinției (www.presidency.ro), în data de 8 aprilie 2016, au fost promulgate mai multe acte normative. Vă prezentăm, mai jos, lista privind respectivele acte normative:

– Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adopției, precum și a altor acte normative; (M. Of. nr. 259 din 19 aprilie 2012; cu modif. ult.)

– Legea privind aprobarea O.U.G. nr. 3/2014 pentru luarea unor măsuri de implementare necesare aplicării Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală și pentru implementarea altor acte normative; (M. Of. nr. 98 din 7 februarie 2014)

– Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 5/2014 privind unele măsuri pentru facilitarea schimbului transfrontalier de informații referitoare la încălcările normelor de circulație care afectează siguranță rutieră și pentru facilitarea executării sancțiunilor aplicate acestor încălcări; (M. Of. nr. 31 din 15 ianuarie 2014)

– Legea pentru aprobarea O.U.G. nr. 49/2015 privind gestionarea financiară a fondurilor europene nerambursabile aferente politicii agricole comune, politicii comune de pescuit și politicii maritime integrate la nivelul Uniunii Europene, precum și a fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru perioada de programare 2014 – 2020 și pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul garantării; (M. Of. nr. 816 din 3 noiembrie 2015)

– Legea privind controlul asupra pericolelor de accident major în care sunt implicate substanțe periculoase.

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul președinției (www.presidency.ro)

Modificarea și completarea Legii nr. 273/2004 privind procedura adopției, precum și a altor acte normative, măsuri de implementare necesare aplicării Codului de procedură penală și pentru implementarea altor acte normative (promulgate) was last modified: aprilie 11th, 2016 by Redacția ProLege
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter