Online Acces online la înregistrarea celei de-a VII-a ediţie a Conferinţei naţionale de Executare silită – „Executarea silită şi darea în plată”

1981       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Acces online la înregistrarea celei de-a VII-a ediţie a Conferinţei naţionale de Executare silită – „Executarea silită şi darea în plată” 📅 19 noiembrie 2016 Acces online la înregistrarea celei de-a VII-a ediţie a Conferinţei naţionale de Executare silită – „Executarea silită şi darea în plată”

Data 19 noiembrie 2016
Locația București
Taxa 99 lei

În zilele de 7 și 8 octombrie Aula Magna a Facultății de Drept a Universității din București a găzduit cea de-a VII-a ediție a Conferinței Naționale de Executare silită, organizată de Editura Universul Juridic și Revista Română de Executare Silită.

Ediția din acest an a avut tema „Executarea silită și darea în plată” și a fost organizată în parteneriat cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Uniunea Națională a Barourilor din România, Camera Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și Baroul București.

În deschiderea conferinței au luat cuvântul conf. univ. dr. Flavius Baias (Decanul Facultății de Drept, Universitatea din București), Marius Iacob Morari (Președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești), Bogdan Mihai Cojocaru (Președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel București), precum și conf. univ. dr. Eugen Hurubă (Directorul Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești).

Conferința a fost structurată pe paneluri, primul fiind moderat de prof. univ. dr, jud. Evelina Oprina (Directorul științific al Revistei Române de Executare Silită). În cadrul acestuia au luat cuvântul av. Octavian Popescu, lect. univ. dr., jud. Mirela Stancu și lect. univ. dr., av. Claudiu Constantin Dinu, temele dezbătute fiind unele de un deosebit interes: „Aspecte practice privind punerea în executare a popririi asigurătorii în procesul penal potrivit art. 254 CPP”; „Continuarea popririi. În ce condiții și până când?” și „Aspecte practice privind predarea silită a bunurilor mobile”.

Galeria foto

În cadrul evenimentului a avut loc lansarea primului volum al lucrării „Executarea silită. Dificultăți și soluții practice”, coordonată de prof. univ. dr. Evelina Oprina și jud. Vasile Bozeșan, moment urmat de decernarea Premiului Savelly Zilberstein pentru cel mai bun articol publicat în Revista Română de Executare Silită în anul 2015. Premiul a fost acordat domnului prof. univ. dr. Traian Briciu pentru articolul “Unele probleme privind executarea cambiei sau a biletului la ordin”, publicat în RRES nr. 2/2015.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

După momentele festive, conferința a continuat cu cel de-al doilea panel al zilei, format din prof. univ. dr., av. Traian Briciu și lect. univ. dr., jud. Liviu Zidaru, care au prezentat temele „Particularități în executarea măsurilor asigurătorii în materie civilă” și „Suspendarea, inclusiv provizorie a executării silie – aspecte procedurale”.

Cel de-al treilea panel, și ultimul al primei zile, a fost moderat de prof. univ. dr., av. Traian Briciu. Temele au fost prezentate de prof. univ. dr., av. Gabriela Răducan, conf. univ. dr. Eugen Hurubă și conf. univ. dr., jud. Andreea Tabacu – „Examen teoretic și practic în materia titlurilor executorii europene”, „Publicitatea executării silite imobiliare” și „Posibilitatea practicianului în insolvență și a judecătorului sindic de a cenzura onorariul executorului judecătoresc”.

Cea de-a doua zi a conferinței a fost dedicată dării în plată, lege îndelung dezbătută în decursul a două paneluri, primul moderat de prof. univ. dr., jud. Evelina Oprina, iar cel de-al doilea de jud. Vasile Bozeșan (Redactor-șef al Revistei Române de Executare Silită). Au conferențiat prof. univ. dr., av. Răzvan Dincă, jud., drd. Vasile Bozeșan, prof. univ. dr., av. Gheorghe Piperea, lect. univ. dr. Nicolae-Horia Țiț și conf. univ. dr. Radu Rizoiu, temele prezentate ridicând un real interes: „Legea nr. 77/2016 chiar privește darea în plată?”, „Interferențe între darea în plată și executarea silită”, „Excepțiile de neconstituționalitate vizând legea dării în plată”, „Contestația creditorului”, „Viața este complexă și are multe aspecte: Despre situații complexe (ne)avute în vedere de Legea dării în plată”.

Acum puteți accesa înregistrarea video a celei de-a VII-a ediție a Conferinței naționale de Executare silită – „Executarea silită și darea în plată” prin completarea formularului de mai jos:

Formular de acces online la înregistrările conferințelor

Preţul unui link de acces este de 49 lei pentru conferința „Darea în plată”, 99 lei pentru conferința națională „Executarea silită” și 119 lei pentru ambele. TVA-ul este inclus.

Date contact

Numele, Prenumele*

Telefon

E-mail*

Profesia

Date facturare

Firma/Persoană fizică

CUI / CIF / CNP - Pentru emiterea facturii

Selectați conferința

* Plata se va face în baza facturii emise pentru datele furnizate de dumneavoastră.

*Sunt câmpuri obligatorii.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta prin mail la [email protected] sau ne puteţi apela numărul de telefon 0733.674.555

Acces online la înregistrarea celei de-a VII-a ediție a Conferinței naționale de Executare silită – „Executarea silită și darea în plată” was last modified: noiembrie 17th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter