Acces gratuit la informații ONRC pentru membrii UNPIR

28 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 924
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, membrii UNPIR beneficiază gratuit de următoarele informații furnizate de către Oficiul Național al Registrului Comerțului:

– informații firmă, inclusiv datele cu caracter personal, de exemplu: durata de funcționare, capital social, administratori, asociați/acționari, activitatea principală, activitatea secundară, activități autorizate, administratori/reprezentanți pentru sucursale/subunități/sedii secundare, directori/cenzori, informații din situațiile financiare disponibile, alte informații;

– raport istoric privind înregistrările efectuate în registrul comerțului referitor la societatea aflată în insolvență, conform Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, sau în lichidare, conform Legii societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

– copii certificate de pe situațiile financiare anuale existente la oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale privind societatea aflată în insolvență, conform Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, sau în lichidare, conform Legii societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

În funcție de obiectul solicitării, informațiile pot fi obținute prin completarea și depunerea formularelor-tip:

– Cerere comandă eliberare informații sau
– Cerere comandă eliberare acte.

În formulare se va menționa temeiul juridic în baza căruia se face solicitarea.

Formularele se pot depune fizic, la sediile ONRC sau prin corespondență/fax/e-mail.

De asemenea, practicienii în insolvență care dețin semnătură electronică pot obține documentele și informațiile on-line, în portalul ONRC.

Sursa informației

Acces gratuit la informații ONRC pentru membrii UNPIR was last modified: februarie 28th, 2018 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.