Academicianul Vasile Stănescu a trecut în neființă

12 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 160

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

A plecat dintre noi, la stele, un om de o deosebită valoare, un erudit al cetății și un prieten rarisim al Editurii Universul Juridic, academicianul Vasile Stănescu.

Domnia sa atinsese recent venerabila vârstă de 94 de ani, timp în care, ca economist, jurist și director executiv al Fundației Familiei „Menachem H. Elias”, a reușit să-și desăvârșească activitatea științifică prin elaborarea și publicarea, în țară și străinătate, a 30 de volume, precum și a peste 350 de articole și studii.

Încă suntem mândri că avem pe rafturile virtuale ale magazinului nostru de cărți, www.ujmag.ro, titluri de referință editate de Universul Juridic, ale regretatului autor: „Omul, între venire și plecare – însemnări”, „Știința globalizării”, „Elogiul adevărului”, „Elogiul iubirii” sau „Elogiul tăcerii”.

Nu elogii stârnește dispariția lui Vasile Stănescu, ci regrete și reverențe adânci, pe deplin cuvenite unui om care a reușit să lase moștenire o colecție impresionantă de idei, pilde și învățăminte care ne întregesc zi de zi bibliotecile și conștiințele.

Academicianul Vasile Stănescu a trecut în neființă was last modified: martie 12th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter