Abuzul de poziție dominantă în dreptul european al concurenței (I)

21 oct. 2015
36 de voturi, medie: 3,14 din 536 de voturi, medie: 3,14 din 536 de voturi, medie: 3,14 din 536 de voturi, medie: 3,14 din 536 de voturi, medie: 3,14 din 5 (36 votes, average: 3,14 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 7062

Despre

  • Reglementarea abuzului de poziție dominantă în dreptul Uniunii Europene
  • Necesitatea sancționării abuzului de poziție dominantă
  • Deținerea unei poziții dominante individuale sau colective pe piața internă sau pe o parte semnificativă a acesteia
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Abuzul de poziție dominantă în dreptul european al concurenței (I) was last modified: decembrie 29th, 2015 by Ioan Lazăr
Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autori:

Ioan Lazăr

Ioan Lazăr

Este doctor în drept, conf. univ., avocat în cadrul Baroului Alba, lector asociat INPPA, arbitru în cadrul Camerei de Comerţ și Industrie Mureș, și cercetător științific asociat în cadrul Institutului de Cercetări Juridice „Academician Andrei Rădulescu” al Academiei Române.
A mai scris:
Laura Lazăr

Laura Lazăr

Este asistent universitar doctor în cadrul Departamentului de Drept Public a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca unde desfășoară activități de seminarizare pentru disciplina Dreptul instituțional al Uniunii Europene și Drept internațional public (în limba maghiară).