Absolvire INPPA 2016. Toate contestațiile au fost respinse – Rezultatele finale

14 dec. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3394

Despre

  • Organizarea și exercitarea profesiei de avocat
  • Drept civil
  • Drept procesual civil
  • Drept penal
  • Drept procesual penal
  • Drept european al drepturilor omului
  • Dreptul Uniunii Europene
  • Dreptul European al Muncii
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 decembrie: Toate contestațiile au fost respinse

În urma reverificării tuturor lucrărilor candidaților care au formulat contestații la punctaj, INPPA a constatat că nu există diferențe între punctajul inițial acordat acestor lucrări și punctajul rezultat în urma reverificării.

Astfel, se resping toate contestațiile la punctaj formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 4 decembrie 2016. În consecință, listele cu rezultatele de mai jos devin listele finale a rezultatelor obținute de candidații la examenul de absolvire a INPPA, sesiunea noiembrie 2016.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Sursa informației


Update 8 decembrie 2016: Rezultatele

Pe site-ul INPPA au fost publicate rezultatele examenului de absolvire a INPPA, sesiunea noiembrie 2016, în urma corectării lucrărilor pe baza soluționării contestațiilor formulate la barem, astfel:

Rezultate – la nivel național, în ordinea punctajului obținut

Rezultate – Centrul de examen București
Rezultate – Centrul de examen Brașov
Rezultate – Centrul de examen Cluj
Rezultate – Centrul de examen Craiova
Rezultate – Centrul de examen Galați
Rezultate – Centrul de examen Iași
Rezultate – Centrul de examen Timișoara

Contestațiile privind operațiunile de corectare pot fi depuse până cel mai târziu la data de 9 decembrie 2016, ora 12.00.


Update 8 decembrie 2016: Soluționarea contestațiilor

Potrivit procesului-verbal privind soluționarea contestațiilor la baremul de evaluare și notare, formulate de candidații care s-au prezentat la proba de examen din data de 4 decembrie 2016, comisia națională de examen a dispus următoarele:

I. La disciplina Drept civil, se admit contestațiile la întrebarea nr. 18 de la Grila nr. 1 (respectiv 17 – Grila nr. 2, 20 – Grila nr. 3, 19 – Grila nr. 4), în sensul că se acordă 1 punct celor care au dat răspunsul final A sau AB. Se resping celelalte contestații formulate la disciplina drept civil, ca nefondate.

II. La disciplina Drept procesual civil, se resping toate contestațiile, ca nefondate.

III. La disciplina Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, se resping toate contestațiile, ca nefondate.

IV. La disciplina Drept penal, se resping toate contestațiile ca nefondate.

V. La disciplina Drept procesual penal, se resping toate contestațiile, ca nefondate.

Se dispune refacerea baremului de corectare și evaluare. Se dispune corectarea lucrărilor în baza baremului refăcut în conformitate cu prezentul proces-verbal.

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Baremele la disciplina Drept procesual civil refăcute în urma soluționării contestațiilor: Grila nr. 1, Grila nr. 2, Grila nr. 3, Grila nr. 4.

 

Update 5 decembrie 2016: Subiectele și baremele probei scrise

INPPA a publicat subiectele și baremele la proba scrisa a examenului ce absolvire a INPPA, ce a avut loc în data de 4 decembrie 2016, astfel:

Grila 1Barem Grila 1

Grila 2Barem Grila 2

Grila 3Barem Grila 3

Grila 4Barem Grila 4

Sursa informației


Update 9 noiembrie: Repartizarea la probele orale

INPPA anunță avocații stagiari care urmează să susțină probele orale ale examenului de absolvire INPPA, sesiunea noiembrie 2016, că acestea încep în data de 14 noiembrie 2016 și se vor desfășura conform repartizărilor de mai jos:

»14 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Însușirea cunoștințelor despre etică și organizarea profesiei de avocat” (click AICI pentru detalii)
»15 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Drept Civil” (click AICI pentru detalii)
»16 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Drept Procesual Civil” (click AICI pentru detalii)
»17 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Drept Penal” (click AICI pentru detalii)
»18 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Drept Procesual Penal” (click AICI pentru detalii)
»19 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Dreptul Uniunii Europene” (click AICI pentru detalii)
»21 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Drept European al Drepturilor Omului” (click AICI pentru detalii)
»22 noiembrie 2016 – proba orală la disciplina „Dreptul European al Muncii” (click AICI pentru detalii)

Probele orale se desfășoară în spațiile din Calea Moșilor nr. 88, sector 3 și în spațiile din str. Vulturilor nr. 23, sector 3, conform repartizărilor pe zile/discipline/ore afișate.

Sursa informației


13 iulie 2016 Absolvire INPPA 2016 – Caietele de lucrări profesionale

INPPA informează cursanții de anul II de pregătire profesională inițială, care urmează să depună Caietele de lucrări profesionale în vederea susținerii Examenului de absolvire, sesiunea noiembrie 2016, asupra faptului că au fost publicate lucrările profesionale la disciplinele Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, Drept civil, Drept procesual civil, Drept penal, Drept procesual penal, Drept european al drepturilor omului, Dreptul Uniunii Europene și Dreptul European al Muncii.

Cursanții anului II de pregătire inițială vor întocmi caietele de lucrări profesionale pe discipline, cu respectarea condițiilor de fond și formă prevăzute de Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 73 /2016, (descarcă aici anexa la hotărâre) și în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525/2012 a Consiliului UNBR.

Caietele de lucrări profesionale întocmite cu respectarea condițiilor de fond și formă stabilite prin Hotărârea Consiliului de Conducere nr. 73/2016 și în Regulamentul examenului de absolvire a INPPA adoptat prin Hotărârea nr. 525/2012 a Consiliului UNBR, se vor depune la sediul INPPA din București, str. Vulturilor nr. 23, sector 3, până la data de 31 octombrie 2016, inclusiv.

Pentru disciplinele drept civil, drept procesual civil și drept penal, cursanții vor rezolva la alegere, din lucrările profesionale propuse, numai un număr de 6 lucrări profesionale, în raport de dispozițiile Hotărârii Consiliului de Conducere nr. 73/2016.

Cursanții vor descărca, completa, semna și depune odată cu Caietele de lucrări profesionale declarația (docx / pdf) pe proprie răspundere privind respectarea condițiilor de fond și formă menționate anterior.

• Organizarea și exercitarea profesiei de avocat (docx / pdf);

• Drept civil (docx / pdf);

• Drept procesual civil (docx / pdf);

• Drept penal (docx / pdf);

• Drept procesual penal (docx / pdf);

• Dreptul Uniunii Europene (docx / pdf);

• Dreptul European al Drepturilor Omului (docx / pdf);

• Dreptul European al Muncii (docx / pdf).

Absolvire INPPA 2016. Toate contestațiile au fost respinse – Rezultatele finale was last modified: decembrie 14th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter