Abaterile disciplinare ale magistraților. Refuzul nejustificat de a îndeplini o îndatorire de serviciu (III)

15 iul. 2015
10 voturi, medie: 3,90 din 510 voturi, medie: 3,90 din 510 voturi, medie: 3,90 din 510 voturi, medie: 3,90 din 510 voturi, medie: 3,90 din 5 (10 votes, average: 3,90 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3435

Despre

  • Îndatoririle magistraților
  • Abaterea disciplinară
  • Participarea la ședințele de judecată
  • Depunerea declaraţiei de avere
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Abaterile disciplinare ale magistraților. Refuzul nejustificat de a îndeplini o îndatorire de serviciu (III) was last modified: iulie 24th, 2015 by Ioan Gârbuleț
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ioan Gârbuleț

Ioan Gârbuleț

Este judecător din anul 1996, în prezent fiind inspector judiciar la Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Este doctor în drept și membru în colegiul de redacție al Revistei române de executare silită. A fost vicepreşedintele Curţii de Apel Tg. Mureş, inspector în cadrul Corpului de control al ministrului justiţiei şi lector la Centrul Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Executorilor Judecătoreşti.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter