Abaterile disciplinare ale magistraților. Absenţe nemotivate de la serviciu, în mod repetat sau care afectează în mod direct activitatea instanţei ori a parchetului

4 feb. 2016
14 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 5 (14 votes, average: 4,86 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
1.109 views

Despre

  • Obiectul abaterii disciplinare
  • Subiectul abaterii disciplinare
  • Latura obiectivă a abaterii disciplinare
  • Latura subiectivă a abaterii disciplinare
  • Forme. Modalităţi. Regim sancţionator
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Abaterile disciplinare ale magistraților. Absențe nemotivate de la serviciu, în mod repetat sau care afectează în mod direct activitatea instanței ori a parchetului was last modified: februarie 19th, 2016 by Ioan Gârbuleț
Campanie Craciun UJmag 2020

Vă recomandăm:

Despre autor:

Ioan Gârbuleț

Ioan Gârbuleț

Este judecător din anul 1996, în prezent fiind inspector judiciar la Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Este doctor în drept și membru în colegiul de redacție al Revistei române de executare silită. A fost vicepreşedintele Curţii de Apel Tg. Mureş, inspector în cadrul Corpului de control al ministrului justiţiei şi lector la Centrul Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Executorilor Judecătoreşti.
A mai scris: