A fost lansată platforma „datelazi.ro”, sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media

26 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 521
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe pagina oficială a proiectului COVID-19 Știri oficiale (stirioficiale.ro) a fost publicată o informare potrivit căreia Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, în colaborare cu organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat joi, 26 martie 2020, o nouă platformă online din ecosistemul de luptă contra efectelor COVID-19 DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Informațiile publicate pe noua platformă reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și pentru reprezentanții media făcând referire la situația curentă determinată de răspândirea infecției cu coronavirus.

Campanie Craciun UJmag 2020

De asemenea, informațiile prezentate pe platformă reprezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației,

Sursa informației

🔔Vezi și MAI. A fost lansată platforma „cemafac.ro”, un ghid cu recomandări pentru populație în funcție de scenariile posibile

A fost lansată platforma „datelazi.ro”, sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media was last modified: martie 26th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter