A fost aprobat Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de promovare a procurorilor în funcţii de execuţie (CSM)

2 aug. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 324

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În M. Of. nr. 639 din 1 august 2019 a fost publicată Hotărârea CSM nr. 681/2019 prin care s-a aprobat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a procurorilor în funcții de execuție.

În continuare, vom expune conținutul acestui Regulament, iar, la final, vom reliefa câteva dispoziții relevante:

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

 

CAPITOLUL I – „Dispoziții generale”;

 

CAPITOLUL II – „Condiții pentru înscrierea la concurs”;

 

CAPITOLUL III – „Organizarea și desfășurarea concursului de promovare pe loc”

Secțiunea 1 – Comisiile de concurs;

Secțiunea a 2-a – Desfășurarea concursului de promovare pe loc.

 

CAPITOLUL IV – „Organizarea și desfășurarea concursului de promovare efectivă”

– Secțiunea 1 – Comisiile de concurs

– Secțiunea a 2-a – Desfășurarea concursului de promovare efectivă

Conferința națională de executare silită, ediția a XI-a, Online

 

CAPITOLUL V – „Dispoziții finale”

 

Precizăm, în cele ce urmează, că acest concurs reprezintă singura modalitate prin care se pot promova pe loc procurorii în funcții de execuție, în vederea obținerii gradului profesional imediat superior, precum și modalitatea de promovare efectivă la parchetele de pe lângă tribunale, tribunale specializate și curți de apel, precum și la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, conform art. 1.

Totodată, concursul constă în susținerea unei probe scrise, tip grilă, din materiile drept penal, drept procesual penal și jurisprudența relevantă a Înaltei Curți de Casație și Justiție și jurisprudența Curții Constituționale, jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului și jurisprudența Curții de Justiție a Comunităților Europene, cu caracter teoretic și practic, conform art. 15.

Potrivit art. 34, „concursul de promovare efectivă constă în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea activității și conduitei candidaților din ultimii 3 ani”.

 

 

 

 

A fost aprobat Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a procurorilor în funcții de execuție (CSM) was last modified: august 2nd, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter