550 milioane EUR disponibile pentru IMM-uri prin granturi pentru investiții!

28 aug. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 181
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sunt disponibile granturi de investiții pentru IMM-uri cuprinse între 50.000 EUR și 200.000 EUR, din fonduri nerambursabile, în cuantum total de 550 milioane EUR. Cofinanțarea este de 30% pentru regiunea București-Ilfov, respectiv 15% pentru alte regiuni.

În contextul pandemiei Covid-19, cele aproximativ 725.000 de IMM-uri din România pot beneficia, în masura în care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege, de granturi pentru investiții din fonduri nerambursabile, cuprinse între 50.000 și 200.000 EUR.

Suma totală disponibilă spre finanțare prin acest program este de 550 milioane EUR.

Exista mai multe domenii de activitate care se încadreaza în lista celor care pot accesa aceste granturi, precum: industria alimentară, construcții și materiale de construcții, confecții metalice, lemn și mobilier, turism, textile, educație, sănătate.

Beneficiarii trebuie să îndeplinească mai multe condiții, precum: să fi desfășurat activitate minimum un an anterior datei depunerii cererii, să fi înregistrat profit operațional în unul dintre cei doi ani anteriori datei depunerii cererii, să desfășoare activitate pentru o perioadă de minimum 3 ani ulterior datei acordării grantului.

Cofinanțarea beneficiarilor este de minimum 15% în cazul regiunilor mai puțin dezvoltate și de minimum 30% în cazul regiunii București-Ilfov.

Utilizarea acestor fonduri se poate realiza pentru: achiziția de echipamente, construcții, consultanță tehnică, cheltuieli de mediu, promovare și altele.

550 milioane EUR disponibile pentru IMM-uri prin granturi pentru investiții! was last modified: august 28th, 2020 by Daniel Moreanu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Daniel Moreanu

Daniel Moreanu

Este avocat în cadrul Baroului București și doctor în drept.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter