GALA GALA LADY LAWYER, ediția a VIII-a 

805       0

GALA LADY LAWYER, ediția a VIII-a  📅 08 iunie 2023 București GALA LADY LAWYER, ediția a VIII-a 

Data 08 iunie 2023
Locația Suter Palace Heritage Boutique Hotel, Aleea Șuter nr. 23-25, sector 4, București

Înregistrarea propriu-zisă a evenimentului începe la 1h : 39 min : 20 sec

 

GALA LADY LAWYER, ediția a VIII-a

 8 iunie 2023, Suter Palace Heritage Boutique Hotel, Aleea Șuter nr. 23-25, sector 4, București

 Ora 17.30

 Grupul editorial UNIVERSUL JURIDIC, cu sprijinul partenerilor săi, Alpha Bank România, Suter Palace Heritage Boutique Hotel, Indaco Systems, Schlumberger Sekt, Happy Forever by Andreea, Alexandrion Group și Tudor. Personal Tailor, continuă tradiția evenimentelor dedicate doamnelor jurist, organizând în data de 8 iunie 2023, ora 17.30, o nouă ediție, cea de-a VIII-a, a GALEI LADY LAWYER, în ambianța exclusivistă a Palatului Suter din București, Aleea Șuter nr. 23-25, sector 4, București, ocazie cu care vom decerna și noua serie a Premiilor LADY LAWYER, care răsplătesc periodic meritele și performanțele Doamnelor din comunitatea juridică.

Revista este o publicație periodică unică în piața de profil, care se distinge printr-o propunere editorială ce rezonează încă din titlu: descoperirea „în mărime naturală” a celor mai consacrate și/sau promițătoare talente feminine din rândul juriștilor practicieni în varii profesii.

Paginile sunt dedicate doamnelor practicieni care au confirmat și s-au afirmat în cariera lor ca avocat, notar, executor judecătoresc, practician în insolvență, mediator sau ca jurist în oficiile și departamentele de profil din companiile active din România.

Revista devoalează poveștile de succes ale doamnelor și domnișoarelor din comunitatea juridică din București și din țară, multe neștiute și pasionante, etalând performanțele, inițiativele și opiniile tranșante ale celor mai respectate și respectabile nume din profesiile juridice.

În noua ediție a revistei, vor fi prezentate date globale la zi despre structura și dinamica implicării feminine în practica avocațială, câteva dintre concluziile analizei ”Women, Business and the Law 2023” a Băncii Mondiale, date relevante din raportul 2022 Gender Equality Index, publicat de European Institute for Gender Equality (EIGE), considerații despre șansele femeilor în umbra războiului, costurile crizei în Europa, portrete ale primelor avocate și femei judecător din Europa, culisele serialului Netflix  ”The Law of Lidia Poët” , dar și opinii avizate cu privire la implicarea doamnelor specializate în Drept.

Gala și festivitatea de premiere vor fi transmisie live, liber, pe Portalul Premium www.universuljuridic.ro și pe platforma Facebook, în pagina pe care o vom dedica evenimentului.

Parteneri

Alpha Bank România
Suter Palace Heritage Boutique Hotel
Indaco Systems
Schlumberger Sekt
Happy Forever by Andreea
Alexandrion Group
Tudor. Personal Tailor

Structura evenimentului este următoarea:

17.30 – 18.00 Înregistrarea participanților, welcome champagne

18.00 – 18.05 Cuvânt de bun venit –  Cristian Pavel, redactor-șef Lady Lawyer

18.05 – 18.15 Viitorul digital – Despre algoritmi inovativi pentru identificarea rapidă a răspunsurilor relevante în urma analizei unor volume mari de date în domeniul juridic – Bogdan Niculae, Sales & Marketing Director, Indaco Systems

18.15 – 18.30 Lansarea revistei LADY LAWYER – Cristian Pavel, redactor-șef Lady Lawyer

18.30 – 19.00 – Doamnele Dreptului – determinare, eleganță și inteligență emoțională în profesie  – dizertație a dlui senator Robert Cazanciuc, vicepreședinte al senatului, ex-ministru al Justiției

19.00 – 19.30 – Moment artistic, cvartetul Cromatic

19.15 – 20.00 – Festivitatea de decernare a Premiilor LADY LAWYER

20.00 – Sesiune de fotografii, networking, Gala Dinner

Având în vedere spațiul limitat, participarea fizică la eveniment va fi posibilă EXCLUSIV pe bază de INVITAȚIE NOMINALĂ.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc. De asemenea, aceste inregistrari/clipuri/fotografii vor putea fi preluate si de catre partenerii contractuali si/sau media ai Universul Juridic SRL cu diseminare pe retele de socializare, posturi tv, site-uri proprii, clipuri promo, etc.

GALA LADY LAWYER, ediția a VIII-a  was last modified: ianuarie 22nd, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: