Invitaţie la conferința „Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României” – Oradea 2016

1454       0

Sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Hotel Ramada din Oradea

Strada Calea Aradului, nr. 9

Baroul Bihor,

în colaborare cu

Uniunea Națională a Barourilor din România,

Institutul Național pentru Pregatirea și Perfecționarea Avocaților

și

Editura Universul Juridic

În ziua de 23 ianuarie 2016, la Hotel Ramada din Oradea va avea loc conferința cu tema „Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României”, eveniment organizat de Baroul Bihor, în colaborare cu Uniunea Națională a Barourilor din România, Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților și Editura Universul Juridic.

Se vor acorda 15 puncte de pregătire profesională continuă.
 

Vor participa:

– Avocat dr. Traian Briciu – Vicepreședinte al U.N.B.R., Directorul Institutului Național pentru Pregatirea și Perfecționarea Avocaților, conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din București.
– Avocat dr. Claudiu Dinu – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Bucuresti, lector INPPA.
Bogdan Dumitrache – executor judecătoresc, formator la Institutul Național al Magistraturii (INM), membru în Comisiile de elaborare a proiectului Noului Cod civil și a Noului Cod de procedură civilă.
– Avocat dr. Mircea Ursuța – lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a Universității din Oradea, membru în Comisia de elaborare a proiectului Legii de punere în aplicare a Noului Cod de procedură civilă, lector INPPA.
– Avocat dr. Petruț Ciobanu – Vicepreședinte al U.N.B.R., lect. univ. dr. la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, lector INPPA, Prodecan al Baroului București.
– Jud. dr. Mihail Udroiu – judecător la Curtea de Apel Oradea, formator la Institutul Național al Magistraturii, membru în Comisiile de elaborare a proiectului Noului Cod penal și a Noului Cod de procedură penală.
– Avocat dr. Mihai Adrian Hotca – prof. univ. dr. și Decan al Facultății de Științe Sociale și Administrative a Universității „Nicolae Titulescu” din București, membru în comisia de elaborare a proiectului legii de punere în aplicare a Codului penal, lector INPPA.

Conferința va avea un format dinamic, fiind abordate de către toți speakerii probleme punctuale ce au rezultat din aplicarea în practică a Noilor Coduri și se va desfășura după următorul program:

9:00-9:30 – Înscrierea participanților;
9:30-13:30 – Dezbateri civil și procedură civilă;
13:30-14:30 – Pauză de masă;
14:30-18:30 – Dezbateri penal și procedură penală.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Având în vedere faptul că se dorește a fi o conferință interactivă, rugăm toți participanții să trimită orice problemă de drept, ce o doresc a fi supusă discuției în cadrul conferinței, pe adresa de email mircea.ursuta [at] gmail.com, până la data de 20.01.2016.

Taxa este de 200 de lei și se va achita în contul RO20BRDE050SV64779580500, deschis la BRD Oradea pe numele Baroului Bihor, cod fiscal 16071369. În taxa de participare sunt incluse: mapa de conferință, pauzele de cafea și masa de prânz.

În vederea participării, cei interesați vor depune o declarație de participare, la care vor atașa o copie a ordinului de plată (care face dovada efectuării plății). Depunerea declarației de participare și a ordinului de plată pentru taxa de participare se poate face prin e-mail, la adresa baroul.bihor [at] gmail.com sau se poate depune la secretariatul Baroului Bihor, între orele 9:00 și 15:00. Data-limită pentru înscrieri este 20 ianuarie 2015, ora 14:00.

Problemele ce vor fi abordate vor fi aduse la cunoștință după primirea sugestiilor de la participanți și centralizarea acestora.

Pentru mai multe detalii – baroul.bihor [at] gmail.com sau tel. 0259/411.799.

Invitație la conferința „Înțelegerea și aplicarea noilor Coduri fundamentale ale României” – Oradea 2016 was last modified: ianuarie 28th, 2016 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: