2015 – Anul alegerilor!

30 ian. 2015
Vizualizari: 2764

Despre

  • Schimbarea modului de abordare a politicii
  • Reflectarea obiectivă a ideilor
  • Interviuri cu candidații
  • Dezbateri

Dacă pentru lumea politică 2014 reprezintă anul în care nu numai că s-au produs diverse schimbări ale polilor de putere, dar este și anul care a influențat decisiv, sper, atitudinea și modul de a face politică, anul 2015 reprezintă, în special în zona avocaturii, un an în care la nivelul multor barouri, inclusiv al Baroului București, și la nivelul Uniunii Naționale a Barourilor se vor organiza alegeri.

Portalul universuljuridic.ro va reflecta idei, va reflecta puncte din programele candidaților la aceste alegeri, prin interviuri, dezbateri sau mese rotunde organizate pe care le vom propune a fi realizate acolo unde se dorește acest lucru. În acest sens, nu vom fi partizanii unora sau altora dintre interese și vom încerca să reflectăm cu obiectivitate ideile și programele candidaților care vor intra în această „bătălie” electorală.

Dacă ar fi să transferăm din zona politică concluziile care s-au tras în anul 2014, ar însemna că dezbaterile din zona avocaturii, din acest an 2015, ar trebui să fie unele echilibrate, responsabile și care să nu ducă la „războaie” între instituții și/sau persoane.

Noi, universuljuridic.ro, ne vom ralia acestei filosofii deschizând acest canal de comunicare cu lumea juridică pentru candidații la diversele demnități și pentru ideile pe care vor să le promoveze.

Nu vom încuraja în niciun fel atacurile la persoană sau atitudini care nu fac cinste unei profesii onorabile și de mare prestigiu, care este AVOCATURA.

Vom începe, așadar, publicarea unor serii de interviuri cu candidații, urmărind în același timp reflectarea programelor și CV-urilor acestora. În concluzie, îi invităm pe aceia dintre dumneavoastră care se regăsesc în această situație, în această poziție, și anume de candidați la diversele demnități, să ne contacteze, pentru a putea informa publicul nostru asupra programelor și a ceea ce vor să realizeze în situația în care vor fi aleși.

Dacă nu ai mai fost anterior în campanie electorală dar crezi în ideile și proiectele pe care le propui, cum poți comunica?

Nu putem să nu fim de acord că dacă unii dintre candidați au diverse canale și medii de comunicare, alții, mai ales cei tineri, poate nu au acces la acestea. E foarte probabil însă ca, foarte mulți, să aibă idei și programe foarte bune, care merită comunicate și dezbătute. De aceea noi, universuljuridic.ro, îi invităm pe toți să comunice prin intermediul nostru, sprijinindu-i în acest demers!

Adresa de e-mail pe care va rugăm să ne scrieți este portal@universuljuridic.ro. Sperăm însă că vom reuși să vă contactăm noi primii!

Dorim succes candidaților și așteptăm să convingă prin ideile pe care le susțin, dar și prin atitudinea civilizată pe care sperăm că o vor aborda în această perioadă. Până la urmă, sunteți colegi, poate prieteni, dar nu trebuie uitat că sunteți, în primul rând, AVOCAȚI. Aceasta vă obligă!

Nicolae Cîrstea.

2015 – Anul alegerilor! was last modified: octombrie 25th, 2017 by Nicolae Cîrstea

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC (UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND - EVRIKA PUBLISING) şi al UJmag.ro.A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost reprezentant al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris: